VERZENDEN & BEZORGEN


VERZENDKOSTEN

Bestellingen met een totaalwaarde van € 69,95 of meer worden gratis bezorgd binnen Nederland. Voor bestellingen met een totaalwaarde onder € 69,95 wordt binnen Nederland een vast verzendtarief van € 6,95 per bestelling gehanteerd voor pakketbezorgingen en € 3,95 voor brievenbusbezorgingen.

De verzendtarieven naar buitenlandse bestemmingen zijn:

Belgie: € 9,95

Duitsland: € 9,95

Frankrijk: € 14,95


BEZORGEN

Ben je woonachtig in Nederland, dan wordt jouw bestelling, mits voorradig, binnen 3 werkdagen thuis bezorgd door PostNL.

Is het product van jouw keuze niet voorradig dan wordt jouw bestelling binnen 1 á 2 weken bij je afgeleverd. Wij brengen je in dit geval per email op de hoogte van de exacte bezorgtermijn.

Voor de bezorging van jouw bestelling maken wij gebruik van MyParcel. Binnen Nederland wordt jouw pakket verzonden met PostNL. Kan het pakket niet afgeleverd worden dan zal het naar een afhaallocatie worden gebracht. Je hebt dan nog twee weken de tijd om je bestelling af te halen alvorens het naar ons retouradres gestuurd zal worden.

Voor buitenlandse bestemmingen heeft MyParcel afspraken gemaakt met diverse vervoerders in het desbetreffende land.


TRACK & TRACE

Zodra wij jouw bestelling hebben verzonden ontvang je een email met Track & Trace informatie zodat je jouw pakket kan volgen van deur tot deur.